לחם רסק תפוחים הוא צמחוני לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, צימוקים, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם תה רסק תפוחים, לחם רסק תפוחים, ו לחם רסק תפוחים.
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את הביצה ורסק תפוחים; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט וציפורן. מערבבים לתוך תערובת מוקרם רק עד לחלחל. מקפלים בצימוקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים לתוך משומן 8-ב. אקס-4-אין. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים ב 350° במשך 60-65 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.