קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות48
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל מולסה

לחם שיבולת שועל מולסה
לחם שיבולת שועל מולסה הוא לחם ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני . מתאים ל-48 ומחירו 13 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים, שמן קנולן, סוכר ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 38% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם מחיטה מלאה מולסה , סיבובי מולסה ג'ינג'ר ועוגיות קרינגל מולסה .

הוראות

1
בקערה גדולה, יוצקים מים רותחים על הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1/4 כפית כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל1/4 כפית כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את המולסה, הסוכר, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
אגוזי מלך, קלויים, לא חובהאגוזי מלך, קלויים, לא חובה
3
מניחים לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל-110°-115°, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה שמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים 8 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
14 סוכריות דגים שוודיות14 סוכריות דגים שוודיות
5
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
14 סוכריות דגים שוודיות14 סוכריות דגים שוודיות
6
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
7
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מנקבים את הבצק ומחלקים לשלישים; לעצב כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
9
מניחים בשלושה 9 אינץ' משומנים. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
אופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1 מקל מסטיק מנטה1 מקל מסטיק מנטה
11
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.