לחם שיבולת שועל מולסה
לחם שיבולת שועל מולסה הוא לחם ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני . מתאים ל-48 ומחירו 13 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים, שמן קנולן, סוכר ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 38% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם מחיטה מלאה מולסה , סיבובי מולסה ג'ינג'ר ועוגיות קרינגל מולסה .
הוראות
בקערה גדולה, יוצקים מים רותחים על הדגנים.
מוסיפים את המולסה, הסוכר, השמן והמלח.
מניחים לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל-110°-115°, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה שמרים.
מוסיפים 8 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
מנקבים את הבצק ומחלקים לשלישים; לעצב כיכרות.
מניחים בשלושה 9 אינץ' משומנים. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.