לחם תאריך אגוז לימון
לחם תאריך אגוז לימון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך לימון, ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם תאריך אגוז, תאנה, תאריך, ולחם מהיר אגוז, ו לחם אגוז תאריך Paleo.
הוראות
קוצצים בגסות לימון, כולל קליפה וקליפה; משליכים זרעים.
מניחים לימון ותאריכים במעבד מזון; להסתחרר עד קצוץ שווה.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, חמאה, ביצה; מערבולת עד מעורבב לימון ותאריכים הם קצוצים דק.
בקערה, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
הוסף לתערובת תאריך; מערבולת עד מעורבב. מערבבים באגוזים.
מורחים את הבלילה לתוך מחבת כיכר זכוכית חמאה ומשוריינת 4 על ידי 8 אינץ'.
אופים בתנור 325 עד שקיסם מוכנס במרכז החלק העבה יוצא נקי, כ 1 שעה.
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, לשלב הנותרים 1/2 כוס סוכר ומיץ לימון. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
כאשר הלחם נעשה, להשתמש שיפוד ארוך, דק לעשות חורים על 1/2 אינץ ' בנפרד בכל רחבי פני השטח.
יוצקים סירופ חם באופן שווה על לחם חם במחבת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הלחם סופג את כל הסירופ, על 2 שעות. צא ממחבת לצלחת. לכסות אטום; צמרמורת לילה או עד 3 ימים. פרוסה דקה להגיש. צינה שאריות לחם אטום.