הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תירס-לחם צ'וריסו מלית, צ'וריסו לחם תירס מלית, ו צ'וריסו ולחם תירס מלית.
הוראות
1
הפוך את לחם התירס: מחממים התנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
יוצקים את השמן לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומחממים בתנור. בקערה גדולה, לטאטא את קמח התירס עם קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם כף עץ עד רק מעורבב; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומערבולת למעיל עם השמן. לגרד את הבלילה לתוך המנה החמה ואופים במשך 25 דקות, או עד קפיצי ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
העברה למתלה ולתת מגניב. הנמך את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
פרוס את לחם התירס לחתיכות קטנות ופרוס על 2 סדינים אפייה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
אופים את לחם התירס במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד יבש וזהב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
הפוך את המילוי: בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הירקות עד רך רק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מסננים ולתת מגניב מעט. לסחוט יבש לחתוך גס.
10
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
12
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שמתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את הכרוב ולהסיר מהחום.
לגרד את לחם התירס לתוך קערה גדולה מאוד ולהוסיף את תערובת קולר. מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לטאטא את הביצים עם המניה ויוצקים מעל המילוי; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
15
חמאה 2 מנות אפייה גדולות, רדודות ולחלק את המילוי ביניהם. מכסים ואופים ב 375 במשך כ 25 דקות, או עד מחומם דרך. לחשוף ולאפות במשך כ 10 דקות יותר, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
16
מגישים חם.
17
הפוך קדימה: לחם התירס יכול להיות קפוא עד 1 חודש. המילוי יכול להיות התאספו בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.