לחם תפוז-פרג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם תפוז פרג. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי פרג, סודה לשתיה, קליפת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו לחם פרג תפוז, לחם פרג תפוז דם, ו לחם פרג תפוז חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז תחתון רק של מחבת כיכר, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ 'או 9x5x3 אינץ', עם קיצור. בקערה גדולה, לערבב את כל מרכיבי הלחם עם כפית; לנצח 30 שניות.
אופים כיכר 8 אינץ '45 עד 55 דקות, כיכר 9 אינץ' 40 עד 50 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר וחלב עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף מעל כיכר לחם, המאפשר כמה לטפטף במורד הצדדים.