לחמניות דביקות
לחמניות דביקות יכולות להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות גשו לסופר וקנו קמח, דבש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחמניות דביקות, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חמאה 9 על 13 אינץ תבנית אפייה.
מערבבים את הסוכר, החמאה, הדבש, מיץ תפוזים וגרידת בסיר ומביאים לרתיחה; מרתיחים עד מעט מעובה.
יוצקים את הזיגוג לתוך מחבת מוכן, ולפזר את האגוזים מעל.
מפזרים שמרים על חלב חם עם קמצוץ של סוכר מגורען; להפריש עד קצף, על 5 דקות. ממיסים 1/4 כוס חמאה ולטפטף לתוך שמרים עם וניל חלמון ביצה.
לטאטא את הקמח, 1/4 כוס סוכר, ומלח בקערה גדולה. מערבבים בתערובת שמרים כדי להפוך את הבצק דביק. ללוש את הבצק על משטח עבודה משוריין עד רך וגמיש, 6 עד 8 דקות. (הבצק יהיה רך וגמיש, אבל לא דביק מאוד.) צורה לתוך כדור, מברשת עם קצת חמאה מומסת ולשים לתוך קערה גדולה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
ללוש את הבצק ורפורמה לכדור. חזור לקערה, לכסות עם ניילון חמאה לעטוף להכניס למקרר במשך 4 שעות.
מגלגלים את הבצק לתוך 10 על 18 אינץ ' מלבן עם קצה ארוך מולך.
מורחים חמאה רכה על פני השטח.
להקציף 1/3 כוס סוכר וקינמון יחד, לפזר על חמאה.
רול לתוך גליל חזק ארוך; צבטו קצה ארוך כדי לאטום.
חתוך ל 1 1/2 אינץ לחמניות עם חוט או חוט דנטלי. רווח שווה את הלחמניות במחבת. לכסות ולתת לעלות, בטמפרטורת החדר, עד הוכפל, על 1 1/2 שעות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות. מנוחה בטמפרטורת החדר 10 דקות, unmold, ומגישים חם.