לחמניות חמות
לחמניות חמות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך צימוקים זהובים, ביצה לבן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו לחמניות חמות, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 1/2 כוסות קמח, סוכר, ואת 4 החומרים הבאים בקערת הערבוב של מערבל לעמוד כבד, ערבוב היטב. תניח בצד.
מערבבים חלב, 1/4 כוס מים, וחתיכות חמאה בסיר; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד חמאה נמס. מגניב 5 דקות (עד 130).
יוצקים תערובת חלב לתערובת קמח, ומכים במהירות נמוכה עם מצורף וו בצק 2 דקות או עד מרכיבים יבשים הם רטובים. להגדיל את המהירות בינונית; להוסיף ביצים, 1 בכל פעם, להכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת. מקציפים עוד 3 דקות. להפחית את המהירות לנמוך, ולהכות בהדרגה מספיק קמח שנותר (עד 2 1/2 כוסות) כדי להפוך את הבצק הרך (הבצק יהיה דביק). הכה במהירות בינונית עם קובץ מצורף וו בצק 5 דקות.
לגרד בצק לתוך קערה גדולה מצופה ספריי בישול, וקל לרסס את החלק העליון של הבצק.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה. (הבצק יהיה כמעט כפול בתפזורת.)
אגרוף בצק למטה, ולהסתובב על משטח מקומח.
שלב 2/3 דומדמניות כוס, 1/3 צימוקים כוס, ו 1 כף. קמח, ערבוב למעיל. ללוש על רבע תערובת פירות בכל פעם לתוך הבצק עד שכל תערובת הפרי מפוזרת באופן שווה.
מחלקים את הבצק ל -20 חלקים שווים; לעצב כל חלק לכדור 2 אינץ'. כדורי בצק בחלל באופן שווה על קלף נייר מצופה 15-x 10 אינץ ' ג ' לי רול; לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת. מברשת בעדינות צמרות עם ביצה מוכה לבן.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד לחמניות הם חום זהוב עמוק קול חלול כאשר טפח. לחמניות מגניב 15 דקות במחבת על מתלה תיל.
כפית הדובדבן לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top; לגזור חתיכה 1/4 אינץ 'מפינת התיק, צינור" X " על גבי לחמניות חמות, ויצרו צלב.
מגישים הדובדבן שנותר עם לחמניות,אם תרצה.