לחמניות עוגת פאדג'חם
לחמניות עוגת פאדג'חם דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 18 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-240 מנות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, garnishes: שוקולד, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת פאדג'חם, עוגת פאדג'חם לשניים, ו עוגת פאדג'סאנדיי (מתכונים דומים).
הוראות
אופים, רול, ועוגות צמרמורת כפי שהורה.
מורחים חצי גלידה על גבי עוגה מוכנה 1 על חתיכת נייר, עוזב גבול 1 אינץ'; מפזרים חצי דובדבנים קצוצים, להתגלגל, אופנה ג ' לי רול, סיום בצד התפר למטה. לעטוף רול עוגה עם חתיכת נייר, איטום בשני הקצוות.
מקום במקפיא. חזור על הנוהל עם הנותרים גלידה, דובדבנים, ועוגה מוכנה על חתיכת נייר.
הקפא לחמניות עוגה לפחות 8 שעות או עד המשרד. לפתוח ולכפור כל אחד באופן שווה עם ציפוי מוקצף.
מגישים מיד, או להקפיא רול עוגה 1 שעה או עד ציפוי מוקצף הוא המשרד; rewrap עם נייר, להקפיא עד מוכן לשרת.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים עם רוטב פאדג ' חם.