קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות קינמון עם זיגוג

לחמניות קינמון עם זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קינמון עם הדובדבן. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 279 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את הסוכר, סוכר ממתקים, שמרים מיידיים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות הקינמון הכי טובות אי פעם עם ציפוי גבינת שמנת., דלעת קינמון לחמניות W / מייפל הדובדבן, ו לחמניות קינמון בייקון עם דובדבן מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד, קטן מעל חום מתון, לחמם את החלב עד שהוא כמעט מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את המחבת מהחום ולתת לחלב להתקרר לפושר (כ -100°F).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בקערה של מערבל לעמוד, לטאטא יחד את החלב הפושר ושמרים. חכה 30 שניות, ואז להקציף שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הסוכר והביצים וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הקמח ואת המלח ומשתמשים במרית גומי כדי לערבב יחד. לגרד את הקערה כדי לוודא שאין קמח unabsorbed נצמד לצדדים או בתחתית הקערה. להפיץ את חתיכות חמאה על פני הבצק, ולאחר מכן למקם את הקערה על המיקסר לצרף את הוו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עם המיקסר על נמוך, ללוש את הבצק עד שהוא מגיע יחד, על 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לגרד את הבצק מהקרס ומהתחתית והצדדים של הקערה. עם המיקסר על בינוני, ללוש את הבצק עד שהוא חלק וגמיש, על 1 דקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח בטמפרטורת חדר חמה למשך 1 שעה. (הבצק לא יכפיל את גודלו, אך עשוי להיראות מעט נפוח.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
בקערה בינונית, השתמש במרית גומי כדי לנצח את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר החום, הקינמון והוניל ומכים עד לשילוב חלק ומלא. ודא את התערובת היא להפיץ בקלות, ולהכות אותו עוד קצת אם זה נראה מוצק מדי.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
3
קו 13 על ידי 9 אינץ מתכת תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל, המאפשר 1 עד 2 אינץ ' לתלות על הקצוות הארוכים של המחבת. חמאה קלף או לסכל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
קמח קל משטח עבודה לגרד את הבצק מהקערה. קמח קל את הבצק ואז לחץ בעדינות ומשוך אותו למלבן בגודל 12 על 18 אינץ'. נקדו את חמאת הקינמון על פני כל פני השטח, ולאחר מכן השתמשו בסכין או במרית קיזוז קטנה כדי להפיץ אותו באופן שווה על פני כל פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
החל מאחד הקצוות באורך 18 אינץ', מגלגלים את הבצק, בסגנון ג ' לירול. לאחר גלגול, לדחוף בעדינות לסחוט את הגליל יחד כדי להפוך אותו באורך 18 אינץ'. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הגליל לפרוסות 12 (בעובי 1/2 אינץ'). אחד בכל פעם, לעבוד את הפרוסות לצורה עגולה אפילו (הם למעוך כאשר לחתוך) ולסדר אותם, לחתוך את הצד למטה על 1 אינץ ' בנפרד על כל הצדדים, במחבת מוכן, ב 4 שורות של 3 לחמניות. מכסים את המחבת עם גלישת פלסטיק חמאה ולתת את הגלילים הוכחה בטמפרטורת החדר החם עד שהם נפוחים ומתחילים למלא את החללים ביניהם, 1 עד 2 שעות בהתאם לטמפרטורת החדר (ככל שהמטבח חם יותר, מהר יותר לחמניות הוכחה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ברגע שאתה רואה את הלחמניות מתנשפות בעליל, להגדיר מתלה באמצע התנור מחממים ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים את המחבת בתנור, להקטין את הטמפרטורה עד 375 ° F, ואופים את הלחמניות עד שהם עלו היטב וזהב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לקרר את הלחמניות במחבת על מדף במשך 10 דקות. באמצעות נייר קלף או לסכל, להרים את הלחמניות מתוך המחבת ולהעביר למשטח עבודה. האם קדימה: לחמניות קינמון יכול להיות אפוי, מקורר, ומאוחסן במיכל אטום, עד 2 ימים. לחמם את לחמניות הקינמון בתנור 177° במשך כ 10 דקות ואז קרח אותם כמתואר להלן. ניתן להקפיא גם לחמניות קינמון: לאחר קרירות, להחזיר את לחמניות הקינמון, עדיין על קלף או לסכל, למחבת, לעטוף את המחבת בשכבה כפולה של נייר, להקפיא עד 2 שבועות. להפשיר את הלחמניות ואז לחמם אותם בתנור350 במשך כ 10 דקות, קרח, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את החמאה ו 2 כפות מים, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה והנוזל הוא מבעבע בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את הסוכר ' ממתקים, ולהשתמש מרית גומי קטנה כדי לעורר את הדובדבן עד שהוא עבה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
באמצעות כפית קטנה, לטפטף על כף של הדובדבן במרכז כל גליל ולהשתמש בחלק האחורי של הכף כדי להפיץ את הדובדבן על צמרות הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
בואו להגדיר את הציפוי במשך כ -10 דקות, ולאחר מכן להפריד ולהגיש את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי