קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ליים אספוניאדו (Esponjado de Limón)

ליים אספוניאדו (Esponjado de Limón)
גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, חלבונים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Esponjado de Maracuyan או פסיפלורה, Esponjado De Café (מוס קפה קולומביאני), ו Paletas De Pay De Limón - ליים פאי קרח פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן מוסיפים את המים והג ' לטין. על חום בינוני לתת לו לבשל במשך כ 2 דקות או עד הג ' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את מיץ הסיד וחלב מרוכז בבלנדר ומערבבים במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הג ' לטין המומס לבלנדר ומערבבים עבור 1 יותר minute.In קערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את השמנת הכבדה במשך כ 3 דקות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הסיד.באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את החלבונים ביצה וסוכר בקערה נקייה עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים חצי מהחלבונים לתערובת, מתקפלים בעדינות כדי לשלב אותם. אל תעבדי על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
מוסיפים את שאר הלבנים ומקפלים את תערובות יחד.כפית את התערובת למשקפי הגשה בודדים או קערות ומקררים במשך כ 5 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים עם קצפת או קרקרים קצוצים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי