לימון Sabayon עם אשכולית
לימון Sabayon עם אשכולית נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אשכולית Sabayon Gratin, עוגות סבאיון אשכוליות, ו לימונצ'לו ומאייר לימון סבאיון עם עוגות מקדאמיה פריכות וקליפת לימון מסוכרת (מתכונים דומים).
הוראות
קליפה חתוכה, כולל כל הדגש הלבן, מן האשכוליות עם סכין חדה.
חותכים מקטעים ללא ממברנות ומתחלקים בין 6 קערות.
לטאטא יחד ביצים שלמות, חלמונים, וסוכר בקערת מתכת עד בשילוב היטב, 1 עד 2 דקות. הגדר קערה על סיר של מים רותחים לטאטא עד קצף, על 2 דקות.
מוסיפים שליש מיץ לימון ומקציפים עד מעובה, על 1 דקה.
מוסיפים חצי ממיץ לימון שנותר ומקציפים עד מעובה, על 1 דקה. חזור עם מיץ לימון שנותר. המשך בישול, לטאטא כל הזמן, עד מעובה ו מדחום לקרוא מיידית רושמת 77°, 7 עד 8 דקות יותר.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם, עד incorporated. מגניב במקצת.
כף חמה sabayon מעל קטעי אשכוליות.
Sabayon יכול להיות מקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד, עד 1 יום.
מגישים קר.Sabayon יכול להיות מובס עם מיקסר חשמלי במקום להקציף; זה ייקח בערך 2 דקות פחות.