קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

לינגוויני חריף עם צדפות ומולים

לינגוויני חריף עם צדפות ומולים
לינגוויני פיקנטי עם צדפות ומולים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 444 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו מולים וצדפות עם מרק עגבניות פיקנטי, מתכון לינגוויני חריף עם צדפות, ו צרפתית בהבזק: צדפות ומולים פיקנטיים בסגנון מרסיי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
פסטה: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את החמאה והפטרוזיליה וזורקים עד לציפוי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
רוטב: במחבת גדולה או בסיר מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את שאלוט ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לריכוך, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
8
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד שהוא ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את המרק, פתיתי הפלפל האדום, הצדפות והמולים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את התבנית במכסה הדוק ומבשלים עד שכל הרכיכות נפתחו, בערך 5 עד 8 דקות. מחק כל רכיכה שלא נפתחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רכיכהרכיכה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בעזרת מלקחיים מוציאים את הרכיכה מהתבנית ושומרים. מתבלים את נוזל הבישול ב -2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
יוצקים את נוזל הבישול של הרכיכה על הפסטה וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הרכיכה השמורה על גבי הפסטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רכיכהרכיכה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת