קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

לינגוויני לימון עם עוף, שעועית וארטישוק

לינגוויני לימון עם עוף, שעועית וארטישוק
לימון לינגוויני עם עוף, שעועית ארטישוק דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 755 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם התאדתם חלב, גבינת פרמזן, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון 84%, המנה הזו נהדרת. נסו לינגוויני עם ארטישוקים ולימון, לינגוויני עם טונה, ארטישוק ולימון, ו לינגוויני מחיטה מלאה עם שעועית ירוקה, ריקוטה ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, מוסיפים את לבבות הארטישוק את 5 הדקות האחרונות של הבישול; מסננים. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
בינתיים מתבלים את שני צידי חזה העוף בתיבול פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה. מבשלים עוף בשמן חם במשך 10 עד 12 דקות או עד שלא נשאר ורוד (165 מעלות פרנהייט), הופכים פעם אחת (מנמיכים את האש לבינונית, במידת הצורך, כדי למנוע השחמת יתר).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוציאים עוף לקרש חיתוך. פורסים עוף. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מוסיפים מים למחבת, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים למחבת חלב מתאדה, גבינת שמנת, 3 כפות מגבינת הפרמזן, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מקציפים כל הזמן על אש בינונית במשך 3 עד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה והרוטב מתחיל להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים למחבת תערובת פסטה מבושלת ושעועית ירוקה מתובלת. מבשלים 2 דקות או עד לחימום. מחלקים תערובת פסטה בין 4 קערות רדודות. מעל כל מנה חזה עוף אחד וגבינת הפרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון