קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: לחם תירס חמאה חום

ללא גלוטן יום שלישי: לחם תירס חמאה חום
אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאה חומה (ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מתובל בתנור. מחממים תנור ל 425 °F.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
אני סיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני עד חום זהוב, כ 3 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר אותו מהחום ולאפשר להתקרר במשך שלוש דקות.
5
בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח אורז חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים חלב חמאה, ביצים, סירופ מייפל וחמאה חומה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
8
להקציף עד צורות הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מחבת ברזל יצוק מהתנור. תרסיס עם ספריי בישול לא מקל או מברשת קלה התחתון הצדדים של פאן עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
יוצקים את הבלילה למחבת חמה. בלילה יהיה לרחוש כאשר הוא פוגע במחבת. החזירו מחבת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים עד לחם תירס הוא חום זהוב קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 18 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
אפשר להתקרר מעט, לחתוך לחתיכות ולשרת. לחם תירס הוא הטוב ביותר ביום שהוא נעשה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.