קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: לחם תירס חמאה חום

ללא גלוטן יום שלישי: לחם תירס חמאה חום
אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאה חומה (ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מתובל בתנור. מחממים תנור ל 425 °F.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
אני סיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני עד חום זהוב, כ 3 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר אותו מהחום ולאפשר להתקרר במשך שלוש דקות.
5
בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח אורז חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים חלב חמאה, ביצים, סירופ מייפל וחמאה חומה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
להקציף עד צורות הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
הסר מחבת ברזל יצוק מהתנור. תרסיס עם ספריי בישול לא מקל או מברשת קלה התחתון הצדדים של פאן עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
יוצקים את הבלילה למחבת חמה. בלילה יהיה לרחוש כאשר הוא פוגע במחבת. החזירו מחבת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים עד לחם תירס הוא חום זהוב קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 18 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
אפשר להתקרר מעט, לחתוך לחתיכות ולשרת. לחם תירס הוא הטוב ביותר ביום שהוא נעשה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.