ללא גלוטן יום שלישי: לחם תירס חמאה חום
אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאה חומה (ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מתובל בתנור. מחממים תנור ל 425 °F.
אני סיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני עד חום זהוב, כ 3 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
הסר אותו מהחום ולאפשר להתקרר במשך שלוש דקות.
בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח אורז חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
מוסיפים חלב חמאה, ביצים, סירופ מייפל וחמאה חומה.
הסר מחבת ברזל יצוק מהתנור. תרסיס עם ספריי בישול לא מקל או מברשת קלה התחתון הצדדים של פאן עם שמן צמחי.
יוצקים את הבלילה למחבת חמה. בלילה יהיה לרחוש כאשר הוא פוגע במחבת. החזירו מחבת לתנור.
אופים עד לחם תירס הוא חום זהוב קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 18 עד 22 דקות.
אפשר להתקרר מעט, לחתוך לחתיכות ולשרת. לחם תירס הוא הטוב ביותר ביום שהוא נעשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.