קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות

ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות
ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 448 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חמאה, קמח אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, פחזניות ללא גלוטן עם רוטב תות, ו פחזניות קרם דלעת ספייס ללא גלוטן.

הוראות

1
מערבבים חלב וסוכר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה עדינה. להפחית את החום לנמוך. בינתיים, קערה קטנה חסינת חום, להקציף במרץ יחד שמנת כבדה, קורנפלור, חלמון ביצה. בזרם איטי ויציב, להקציף תערובת שמנת כבדה לחלב חם. הגבר את החום למדיום. לבשל, לטאטא כל הזמן עד פודינג מתעבה, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
להקציף לרגע אחד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
5
יוצקים פודינג למחבת 8x8 אינץ ' או קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על הפודינג. (זה ימנע עור להיווצר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להכניס למקרר מילוי במשך ארבע שעות או לילה. מילוי צריך להיות קר לפני מילוי פחזניות.
8
תכין את הכסף. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף. הגדר מרית גומי, שקית מאפה מצויד קצה גדול קערה קטנה של מים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 375 ° F. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, מלח ואפייה. הגדר קערה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בסיר קטן (2 ליטר) כבד תחתית, לשלב חמאה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שחין תערובת.
12
מוסיפים מרכיבים יבשים, בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כף עץ עד שהבצק נוצר ומתרחקים מצדי הסיר. זה יקרה מהר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מעביר בצק למיקסר דוכן ההמתנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
14
מערבבים בצק למשך דקה אחת במהירות בינונית-גבוהה. (זה מקרר את הבצק מעט כך הביצים לא לבשל כאשר אתה מוסיף אותם לבצק.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב יסודי בין כל תוספת. אל תוסיף את הביצה הבאה עד הביצה הראשונה משולבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
16
כבה את המיקסר וגרד את הצדדים ואת התחתית של הקערה עם מרית גומי. הפעל שוב את המיקסר ומערבב בצק למשך דקה אחת. בצק פטה א סו צריך להיות קרמי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מלא שקית בצק בבצק. צינור לתוך תלוליות שוות, על שתי כפות כל אחד. (אתה יכול צינור אלה גדולים או קטנים בהתאם לטעם שלך. רק תנסה לעשות כל תלולית בערך באותו גודל.) השתמש קצה אצבע רטובה כדי ללחוץ בעדינות את הנקודה של כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
18
אופים עד חום זהוב ונפוח, 18-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר מהתנור ולהעביר מתלה חוט מגניב. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון 1/3 של נשיפת קרם מקורר. מלא בפודינג צונן. החלף את החלק העליון ומפזרים אבקת סוכר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
21
מגישים באופן מיידי.