מאפינס שוקולד צ'יפס Probiotic
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מאפינס שוקולד צ'יפס ללא ביצים / מאפינס שוקולד כפול, מאפינס שוקולד צ'יפס של חובב שוקולד עם נוטלה, ו שוקולד-שוקולד צ'יפס מאפינס דובדבן # BrunchWeek (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפין.
מחממים שוקולד וחמאה למחצה יחד בסיר על אש נמוכה עד מומס, 3 עד 5 דקות.
הסר מחום וקריר במשך כ 10 דקות. קלות להכות ביצים לתוך תערובת שוקולד מקורר.
תערובת שוקולד חמאה, חלב חמאה, סוכר, שמנת חמוצה ותמצית וניל יחד בקערה.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה; יוצרים באר במרכז תערובת הקמח. מערבבים תערובת שוקולד לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב. מקפלים שוקולד צ ' יפס לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, כ -18 דקות.