מאפינס תירס בייקון עם ציפוי גבינת שמנת מלוחה
המתכון מאפינס תירס בייקון עם ציפוי גבינת שמנת מלוחה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 42 דקות. לחם זה יש 125 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב חם, סוכר חום, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאפינס גבינת בצל-בייקון מלוחים, מאפינס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו קאפקייקס גבינת בירה עם ציפוי גבינת שמנת צ'דר בייקון: הקאפקייק הסופרבול האולטימטיבי.
הוראות
ציוד מיוחד: 2 (24-ספירה) טפלון מיני מאפין פחיות, מאפה תיק
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים בייקון על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהוא פריך כ-12 דקות.
מוציאים מתבנית האפייה ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר. שומרים 1 כף משומן הבייקון. לאחר שהבייקון קריר מספיק לטיפול, קוצצים לחתיכות קטנות.
מרססים מגש מיני מאפינס בן 24 ספירות בתרסיס בישול טפלון ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו קמח, קמח תירס, מלח, אבקת אפייה וסוכר חום. בקערה נפרדת מקציפים את החלב והביצה.
הקציפו את תערובת החלב, החמאה המומסת ושומן הבייקון לחומרים היבשים.
מוסיפים 3/4 מהבייקון המבושל הקצוץ, שומרים את 1/4 הנותרים לקישוט.
ממלאים כל כוס מאפין עם 1 כף של הבלילה כך כוסות מלאים על 3/4 של הדרך למעלה.
אופים בתנור במשך 10 עד 12 דקות או עד שקטיף שיניים המוחדר למאפינס יוצא נקי. מניחים להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן.
בזמן שהמאפינס מתקררים, בקערה בינונית מקציפים במיקסר ידני את גבינת השמנת, הדבש והרוטב החם עד שהם רכים ומשולבים.
מוסיפים 3/4 מהעירית הפרוסה, שומרים את 1/4 הנותרים לקישוט.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים תערובת לשקית מאפה וחותכים את הקצה.
לאחר שהמאפינס התקררו, צינורות כמות קטנה מתערובת גבינת השמנת על כל אחת מהן.
מקשטים עם יתרת הבייקון המפורר ושאר העירית הקצוצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי למאפינס תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. אתה יכול לנסות את דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג]()
דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג
גראץ ' הוא כפר גידול יין מצוין בלב המוזל התיכון. המדרונות התלולים של כרם גראצ ' ר הימלרייך פונים לדרום-מערב. הם נטועים אך ורק עם ריזלינג.האף מציג איכות פרחונית מתוקה של פלומריה, אפרסק טרי עם נגיעה של אופי בנזין הנפוץ ביינות גרמניים. לעתים קרובות ככל שיש ליין גרמני יותר גיל, כך אופי הבנזין חזק יותר. אין שום דבר רע ביינות עם הארומה הזו. הבציר הזה משנת 2003, מראה רק ניחוח בנזין קל – בינוני. חיך הימלרייך ספסטלטלס שופע אופי הוא שילוב נפלא של אפרסק, דבש ומנגו. המשקל הבינוני משתלב בצורה מפתה עם החומציות הכבולה דק.