מאפינס Streusel תפוחים סובין
אם יש לך ביצים, סוכר חום קל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, ו מאפינס סובין תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפין או קו עם ספינות נייר.
לטאטא קמח, סובין, סוכר חום 3/4 כוס, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1 כפית קינמון, ומלח בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות. מקציפים חלב, שמן צמחי וביצים בקערה נפרדת.
יוצקים מרכיבים נוזליים לתוך תערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים בעדינות תפוחים לתוך הבלילה וממלאים כוסות מאפין מוכנות על 3/4 מלא.
מערבבים 1/4 כוס קמח 1/4 כוס סוכר חום עם 1/2 כפית קינמון בקערה; לחתוך את החמאה לתערובת הסוכר החום עד ציפוי streusel הוא מתפורר.
מפזרים על 1 כפית גדושה של ציפוי על כל מאפין.
אופים מאפינס בתנור שחומם מראש עד השחמה וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז מאפין יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.