קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף

מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף
מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1333 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מיץ לימון סחוט טרי, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, ו מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים 6 פרוסות בייקון בתבנית אפייה עמוקה של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים במשך 20 דקות, או עד בייקון הוא פריך ואת רוב השומן שלו הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את תבנית האפייה בזהירות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ושמורות לשימוש נוסף. כאשר השומן מתקרר קצת, לשפוך לתוך כוס מדידת Pyrex. אתה צריך בערך 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
חום 1/4 כוס השומן במחבת גדולה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל והסלרי. כיסוי וזיעה, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את התפוח, דומדמניות, שום, קורנית, פתיתי פלפל אדום, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים לערבב. מבשלים, מכוסה, עד הבצלים והסלרי שקופים, על 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
דומדמניותדומדמניות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מברשת קלה את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת צלייה סגלגל 15 אינץ ' עם כף 1 של שומן חזיר שניתנו. מסדרים את פרוסות הלחם כדי לכסות את כל החלק התחתון של צלחת האפייה. (אם הלחם גדול מדי כדי להתאים בקלות, פשוט לחתוך את הפרוסות לחתיכות קטנות יותר, כך שהם אריח את כל החלק התחתון של המנה כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
מניחים את תערובת הבצל על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מניחים את העוף, צד העור למעלה, על תערובת בצל ולחם. לשפשף אותו עם 2 כפות של שומן בייקון 4 כפות של לשפשף קפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
יוצקים את מיץ הלימון על העוף, ואז מניחים את פרוסות הבייקון הנותרות על החלק העליון של העוף.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מניחים את המנה כולה בתנור ומבשלים, חשוף. אחרי 45 דקות בערך, תבדוק שהבייקון התפזר על העוף. ברגע שיש לו, למשוך אותו את העוף ולהניח אותו ישירות על תערובת הלחם כך העוף יכול חום. לשנות את הפונקציה תנור צלייה, אבל להמשיך ב 400 ° F. העוף צריך להיעשות ב 15 עד 20 דקות; העור צריך להיות משובש יפה וזה מיצים צריך לרוץ ברור כאשר הציפור הוא דקר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מפזרים את כל המנה עם 1 כף קפה ספייס לשפשף ולתת לעמוד במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
17
הסר את העוף ללוח חיתוך לחתוך לרבעים. צייר סכין חדה דרך תערובת הבייקון, הלחם והבצל כדי לשבור אותו. כפית חלק מהתערובת על כל צלחת ומניחים את העוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד