קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות

מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות
לבשל את הספר: עוגיות סוכר קלאסי הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, קמח לא סופג, בתוספת 2 כפות סוכר, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, 3/4 כוס הסוכר, ואת המלח בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות נמוכה במשך 15 שניות, רק כדי למזג את החומרים. אתה יכול גם להשתמש מערבל יד וקערה בינונית, אם כי זה עלול לקחת קצת יותר זמן כדי להשיג את אותן תוצאות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים נמוך עד שהחמאה נשברת לחתיכות זעירות, 2 עד 3 דקות. להפוך את המיקסר בינוני נמוך ומערבבים עד התערובת יוצרת גושים קטנים על גודל אפונה, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיף את תערובת הביצים לתערובת החמאה ומתמזג על בינוני-נמוך עד שהבצק מגיע יחד כדי ליצור כמה גושים גדולים. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש מספר פעמים, רק כדי להביא אותו יחד. מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל חצי לדיסק בעובי של 1/2 אינץ'. לעטוף את הדיסקים פלסטיק להכניס למקרר במשך כ 30 דקות, או עד קר אבל עדיין גמיש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מניחים דיסק אחד של בצק בין שני גיליונות קלף או נייר שעווה רול 1/8 אינץ ' עבה. אם הבצק נסדק כאשר אתה מתחיל להתגלגל, זה יכול להיות קר מדי,
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
תן לו לעמוד במשך 10 דקות, ואז לנסות שוב-בצק זה מתגלגל בקלות רבה כאשר הוא בטמפרטורת החדר מגניב. מודעות שאתה מגלגל, הקלף יקמט, במיוחד בתחתית. כשזה קורה, לקלף את נייר הקלף העליון, להחליק את כל קמטים, ומניחים אותו בחזרה על הבצק. הפוך את הבצק וחזור עם הנייר בצד השני. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת מספר פעמים במהלך תהליך מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
שימו לב: הבצק יכול גם להיות מגולגל על משטח עבודה מקומח קלות, אך הקפידו להבריש ולעודף את הקמח מהחלק העליון והתחתון של הבצק לפני הצינון והאפייה (שיטת נייר הקלף קלה ונקי יותר).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את הבצק מגולגל, עם הקלף עדיין מחובר, על תבנית אפייה ולהעביר למקרר כדי להירגע במשך 30 דקות. חזור עם הדיסק הנותר של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
הסר את הקלף מהחלק העליון והתחתון של חתיכת בצק מגולגלת ומניח את הבצק על משטח העבודה שלך. קו גיליון האפייה עם נייר קלף חדש. השתמש חותכי עוגיות לחתוך את הבצק לצורות הרצויות ולהעביר את הגיליון מצופה קלף, מרווחים את העוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. ערם את העוגיות על מחבת הסדין עם פיסת נייר קלף בין כל שכבה. שאריות בצק ניתן ללוש בעדינות ולאחר מכן rerolled, אבל ככל שהם rerolled, פחות רך את העוגיות, כך אסטרטגית למקם חותכי העוגיות שלך להשאיר כמה שיותר שאריות ככל האפשר. חזור עם שאר גיליון הבצק. צנן את צורות החיתוך בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מחממים התנור ל 191° ומניחים מתלה תנור במרכז.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מפזרים את העוגיות על כל תבנית אפייה עם כמה הנותרים 2 כפות סוכר (אתה לא יכול להשתמש בכל זה) רק לפני שהם נכנסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אופים מחבת אחת בכל פעם, מסובב את הסדין בערך באמצע, במשך 10 עד 13 דקות, עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. חזור עם צורות העוגייה הנותרות. לקשט את העוגיות לפי הצורך או להשאיר אותם פשוט ופשוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
14
אחסון טיפים: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום, שכבות בין גיליונות קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי