מולים וצדפות עם מרק עשב לימון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם עשב לימון, זנגביל טחון, מולים מעובדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות מאודות או מולים במרק מתובל, מולים וצדפות עם מרק עגבניות חריף, ו מולים מעושנים וצדפות עם מרק יין לבן.
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
להוסיף שאלוט ושום; saut 1 דקה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים עשב לימון וג ' ינג ' ר; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים 3 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 3 דקות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.