מוס סלמון
מוס סלמון נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פפריקה, בצל, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: מוס סלמון עם ביצי סלמון וקרודיטים, מוס סלמון, ו מוס סלמון.
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים רותחים, ערבוב עם מקציף עד מתמוסס ג ' לטין; מגניב 15 דקות. מערבבים בצל ו 5 החומרים הבאים (דרך פלפל שחור), ערבוב עם מקצף. צונן 20 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מניחים גבינת קוטג ' בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומיונז; תהליך עד משולב היטב. תערובת גבינה כפית לתוך קערה גדולה; לקפל סלמון שמיר קצוץ.
מעיל מחבת כיכר 4 כוסות או עובש מתכת עם ספריי בישול; קו עם לעטוף פלסטיק. תערובת סלמון כפית למחבת מוכנה; לכסות עם לעטוף פלסטיק. צ ' יל לילה או עד סט. הפוך מחבת על מגש; הסר ניילון נצמד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.