מוקרם בטטה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, מוקרם בטטה, ו מוקרם בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה מתוקים ותפוחי אדמה russet לפרוסות בעובי 1/8 אינץ', באמצעות מנדולינה או סכין חדה. לזרוק יחד תפוחי אדמה, 3/4 כוס שמנת כבדה, ומלח בקערה גדולה.
העברה קלה משומנת 2-qt. צלחת גראטן, ולהפיץ תפוחי אדמה לשכבות. למעלה עם 1 גבינות Gruyre כוס.
יוצקים 3/4 כוס יותר שמנת כבדה על תפוחי אדמה, ומפזרים נותר 1/2 כוס Gruyre. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום.
אופים ב 400 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 20 עד 25 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז וגבינה זהוב חום.
העברה למתלה תיל; מגניב 5 דקות.