מורטדלה ופוקצ'אניני תאנה
מורטדלן ופוקצ'אניני תאנים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.53 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל של 939 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, גבינה חדה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תאנים מיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת ציפורן תאנה וקקאו כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו כופתאות מורטדלה, מורטדלה סטרומבולי, ו מפלצת מורטדלה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לממרח התאנה: הביאו את התאנים, 1 כוס מים, בלסמי וסוכר לרתיחה בסיר קטן. מבשלים עד שהתאנים מתייבשות והנוזל מצטמצם ומתעבה, כ -15 דקות.
תן מגניב. לאחר שהתקרר, הניחו במעבד מזון ופירה עד לקבלת תערובת חלקה, 20 עד 30 שניות.
לבניית הכריך: מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה או מחממים מכבש פניני. פורסים 1 פוקצ ' ה מרובע לשניים.
מניחים שכבה דקה של התאנה על החלק הפנימי של שני החצאים.
מניחים כמה פרוסות גבינה בתחתית, ואז מניחים מעל 4 אונקיות מורטדלה. סוגרים ומברישים קלות את הלחם בשמן זית. מחבת את הכריך עד להזהבה וחמה, כ -4 דקות בצד. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
לתפוס בעדינות ביד אחת ולנשוך כמו מטורף.