מטבח אקספרס קלוי דלעת-בלוט סקווש מרק נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי תקציב מאוד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, טימין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 25%. מתכונים דומים: מרק דלעת-בלוט סקווש, דלעת, סקווש בלוט, ומרק עגבניות, ו מרק דלעת ודלעת קרמית.
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להוסיף טימין; לטגן 1 דקה או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מערבבים במרק, דלעת וסקווש. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
הסר מהחום, ולתת מגניב 10 דקות.
6
תהליך מרק, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. החזר מרק לתנור ההולנדי. מערבבים חצי וחצי מרכיבים הנותרים. לבשל, על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד מחומם היטב.