תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי לטבול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 461 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 52592 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, בצל, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום עמוק ומקורמל, כ 45-60 דקות, ערבוב לפי הצורך ו deglazing המחבת לפי הצורך עם 2 כפות של יין ומניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מערבבים את שאר החומרים וליהנות עם קרוסטיני עם gruyere נמס או קרקרים או צ 'יפס, וכו'.