מייפל-בייקון וופלים
וופל מייפל-בייקון דורש בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מייפל-בייקון וופלים, בייקון מייפל וופלים, ו מייפל-בייקון וופלים.
הוראות
מחממים תנור ל 191°; קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
הניחו בייקון על הסדין וצחצחו את שני הצדדים עם 2 כפות. סירופ מייפל.
אופים, פונה פעם אחת, עד פריך משחימים, 20 עד 25 דקות. להשליך שומן; טמפרטורת תנור נמוכה יותר 93°. קוצצים קותלי חזיר גס.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה, להקציף חלב חמאה עם 2 כפות. שמן קנולה, ביצים וסירופ מייפל שנותר. מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח. מקפלים בבייקון.
מברשת עם קצת שמן ולהוסיף 1/2 גביע הבלילה. מבשלים עד השחמה קלה פריך, 6 דקות.
מניחים ופל על צלחת בתנור; לבשל וופלים הנותרים.
מגישים עם סירופ מייפל נוסף, אם תרצה.