קושיקשה
מוכן ב18 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סיבוב 2-טאקו עוף עם סלסה מלפפון

סיבוב 2-טאקו עוף עם סלסה מלפפון
המתכון עגול 2-טאקו עוף עם סלסה מלפפון יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 18 דקות. במנה עיקרית זו יש 2106 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 142 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם חרדל חום חריף, לחמניות ארוחת ערב, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: סלסה מלפפון: מושלם טאקו דגים, טאקו דגים בגריל עם סלסה הדר מלפפון, ו טאקו סטייק עם שפשוף צ'ילי ומלפפון-סלסה אבוקדו.

הוראות

1
מחממים את שמן הקנולה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים חצי הבצל ומבשלים 3 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ואבקת הצ ' ילי ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
4
מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהוא מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
לסלסה, בקערה מערבבים יחד את המלפפון, העגבניות, הבצל הנותר, הכוסברה, המלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הסר את העלים החיצוניים של הכרוב כדי להשתמש כמו פגזים עבור טאקו. לגרוס את החלק הפנימי של הכרוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
7
מוסיפים חלק מהכרוב הקרוע לעלי הכרוב. למעלה עם חלק מתערובת העוף, סלסה ו 2 כפיות של שמנת חמוצה. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
כרובכרוב
עוף שלםעוף שלם
סלסהסלסה
8
מוסיפים שמן קנולה לסיר תחתית כבד עם מכסה הולם הדוק ומניחים אותו על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
10
מוסיפים את הירכיים עוף, העור בצד למעלה, מתאים אותם בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
11
מוסיפים את הקורנית ואת גבעולים רוזמרין, מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ויוצקים 1/2 כוס מים. כשזה מגיע לרתיחה, להנמיך את החום, לכסות ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
מיםמים
12
הסר את העוף מן הסיר ולתת לו להתקרר. כאשר הוא מגניב, לגרוס את הבשר, להשליך את העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
בקערה גדולה לשלב את הסוכר, חומץ, פתיתי פלפל אדומים ומערבבים יחד. לגרוס חצי הכרוב ולהוסיף אותו לקערה, ואז מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. (שמור את חצי כרוב הנותרים עבור 2 עגול טאקו עוף מתכון עם סלסה מלפפון.) לזרוק מעיל כל הכרוב, ואז לכסות ולקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלפפוןמלפפון
כרובכרוב
עוף שלםעוף שלם
חומץחומץ
סלסהסלסה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
בקערה גדולה, להקציף יחד את המיונז, רוטב ברביקיו, חרדל, ורוטב חם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
מיונזמיונז
רוטב חריףרוטב חריף
תיבולתיבול
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מוסיפים את העוף הגרוס וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
16
מחלקים את העוף הקרוע באופן שווה בין כל תחתית גליל. למעלה עם כמה כרוב, לכסות עם העליון רול, ולהכניס קיסם כדי להחזיק את כל זה ביחד. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
כרובכרוב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
17
לקלף את אורך כל מלפפון כדי ליצור פסים מתחלפים של unpeeled וקלף.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
18
חותכים את המלפפונים לתוך 12 (3/4 אינץ') חתיכות. לגרוף את המרכז באמצעות כפית או baller מלון, משאיר את החלק התחתון ואת הצדדים שלמים כדי ליצור כוס. הפוך אותם על מגבת ותן להם לנקז בזמן שאתה עושה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
19
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
20
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד בהיר, על 3 עד 4 דקות. מסננים ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מיםמים
21
הסר את הפגזים ולהשליך. (להזמין 12 שרימפס למתכון עגול 2 שרימפס וסלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון.)
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
שרימפסשרימפס
בייקוןבייקון
22
קוצצים את השרימפס לחתיכות קטנות ומכניסים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
23
מוסיפים את חזרת, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם, חצי פחית עגבניות (שומרים את החצי הנותר עבור טאקו עוף עגול 2 מתכון עם סלסת מלפפון) ו 1 כף פטרוזיליה. באופן שווה לחלק את תערובת שרימפס בין כוסות מלפפון. מסדרים אותם על מגש ומקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזרתחזרת
מיץ לימוןמיץ לימון
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרימפסשרימפס
סלסהסלסה

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה2ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עצם-ב, עור-על ירכיים עוף, כ -8עצם-ב, עור-על ירכיים עוף, כ -8425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קצוצות, מנוקזותעגבניות קצוצות, מנוקזות2ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים2מלפפונים סטנדרטייםמלפפונים סטנדרטיים12לחמניות ארוחת ערב קטנות, פרוסותלחמניות ארוחת ערב קטנות, פרוסות1sprigרוזמרין טרירוזמרין טרי1sprigחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום קצוץשום קצוץ1ראשכרוב ירוקכרוב ירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חזרת מוכנהחזרת מוכנה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי11 קילו קישואים,1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה, מחולקתפטרוזיליה קצוצה, מחולקת1קטןבצל אדום, קצוץ, מחולקבצל אדום, קצוץ, מחולק1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, מופשר, deveined וצדפים עלשרימפס, מופשר, deveined וצדפים על2(חוֹרֶף)צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל חום חריףחרדל חום חריף2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.