מינסטרונה אדומה מ ' מבושל
אם יש לך קישואים, תרד, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית במשך 1 דקה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזר ואת sauté במשך 1 דקה.
מוסיף את הבצל ואת sauté במשך 1 דקה נוספת לפני הוספת השום, סלרי ורוזמרין. Sauté תערובת זו במשך 5 דקות, או עד החומרים הם caramelized.
מוסיפים את היין הלבן ואת עלה דפנה, מביאים לרתיחה ומוסיפים את המים, העגבניות והשמנת הכבדה. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד שהפסטה מבושלת.
מוציאים את המחבת מהחום, דגים מעלי המפרץ, ומערבלים בקישואים ובתרד. מתבלים את המרק לפי הטעם במלח ופלפל.
מצקת את המרק לתוך קערות, ומקשטים עם גבינה מגוררת ובזיליקום.