מיץ ריבס
מיץ ריבס הוא ללא גלוטן, ו משקאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-87 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. נסו מיץ שורש התחדשות / גזר, סלק, תפוז דם, זנגביל, מיץ כורכום, מיץ לב בריא וניקוי: סלק גזר תפוח ליים מיץ ג'ינג'ר תפוזים, ו מיץ ללא מסחטה: מיץ גזר תפוח סלק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את גבעולי ריבס לרוחב לקטעים של סנטימטר אחד.
מניחים ריבס קטעים לתוך הסיר יחד עם המים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז לכסות ולהפחית את החום לרתיחה במשך 15 דקות.
מסננים נוזל דרך מסננת בסדר רשת לתוך קנקן או קערה spouted, לחיצה על מוצקים במסננת כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. אתה יכול קו מסננת עם cheesecloth אם אתה רוצה, אבל זה לא הכרחי.
לאחר 20 דקות, המיץ ייפרד, משאיר בוצה צהבהב בתחתית. נטע את הנוזל הוורוד הצלול לתוך בקבוק נקי או קנקן, משאיר את הבוצה מאחור. צמרמורת במשך כמה שעות לפחות, ומגישים קר על קרח.