מנגו קר וקרם-טרין קוקוס
טרין מנגו-קוקוס קר וקטיפתי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, קרם קוקוס, סורבה מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, קרמי מנגו קוקוס קרח פופס, ו שייק מנגו וקוקוס שמנת.
הוראות
חמאה תבנית אפייה גדולה. בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם 1/4 כוס המים ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מכסים ומבשלים את הסירופ על אש מתונה במשך 1 דקה. לחשוף ומבשלים על חום בינוני גבוה, בלי לערבב, עד ענבר קרמל צורות, על 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את זרעי השומשום עם שיפוד או מקל אכילה. מיד לשפוך את הקרמל על תבנית האפייה ולהטות בזהירות כדי להפיץ את הקרמל בשכבה דקה. באמצעות 2 מזלגות, למשוך ולמתוח את הקרמל לתוך שכבה דקה ככל האפשר.
בואו להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
באמצעות מרית, לחטט פרלין שומשום מהסדין ולשבור אותו לרסיסים.
מעבירים חצי מהשברים למעבד מזון ודופק לאבקה עדינה. שמור את שאר השברים לקישוט.
קו 9 על 4 1/2 אינץ כיכר מחבת עם ניילון נצמד. כף סורבה לתוך מחבת כיכר להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
בקערה בטוחה במיקרוגל בינוני, מפזרים את הג ' לטין על 3 כפות המים שנותרו ולתת לרכך במשך 2 דקות. מיקרוגל על כוח גבוה במשך 10 שניות, רק עד נמס.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הקרם הכבד עם תמצית קוקוס במהירות גבוהה עד המשרד.
מוסיפים את הקרם של תערובת קוקוס ומכים במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
בזהירות להרים את מלבן סורבה מתוך מחבת כיכר ולחזור למקפיא. קו מחבת כיכר עם יריעת ניילון כפולה, משאיר לפחות 2 אינץ ' של overhang מכל הצדדים.
יוצקים שליש ממוס הקוקוס לתוך מחבת הלחם ומפזרים חצי מאבקת השומשום. לפתוח את מלבן סורבה. להקל אותו לתוך מחבת כיכר ומפזרים את אבקת פרלין הנותרים. באמצעות מרית גומי, להפיץ בעדינות את מוס קוקוס הנותרים על גבי. מקפלים את לעטוף פלסטיק התלויים מעל החלק העליון של טרין להקפיא עד שהוא מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.
בזהירות unmold ולפתוח את טרין. באמצעות סכין חם, לחתוך את הקרום לפרוסות.
מקשטים את הפרוסות עם שברי הפרלין, מנגו חתוך לקוביות וקוקוס טרי ומגישים.