מניקוטי בקר וגבינה
ניתן להכין את המתכון מניקוטי בקר וגבינה בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2541 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם שמן זית, מוצרלה, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 2906 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מצוינת. מניקוטי בקר וגבינה, מניקוטי בקר, ו מניקוטי ממולא בקר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים 1 כפית משמן הזית, הבצל והבקר הטחון. מתבלים במלח ופלפל.
קולים עד שהבשר משחים והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מברישים 1 כפית שמן על תבנית גדולה. מבשלים את המניקוטי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד לריכוך קל, אך עדיין יציב מאוד לנגיסה, כ -4 עד 6 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את המניקוטי מהסיר לתבנית האפייה המשומנת ומצננים.
בינתיים שלבו את הריקוטה, 1 1/2 עד 2 כוסות גבינת מוצרלה, 1/2 כוס פרמזן ופטרוזיליה.
מוסיפים את השום, המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים. מערבבים את תערובת הבשר המצוננת לתערובת הגבינה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מברישים את 2 כפיות השמן הנותרות על תבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. כפית 1 1/2 כוסות של רוטב מרינדה על החלק התחתון של המנה מוכנה. ממלאים את המניקוטי בתערובת הגבינה-בשר. מסדרים את הפסטה הממולאת בשכבה אחת בכלי המוכן ומכניסים את הרוטב שנותר מעל.
מפזרים את 1 1/2 כוסות גבינת המוצרלה הנותרות, ואז את 1/2 כוס הפרמזן הנותרת מעל הפסטה הממולאת. נקודה כל צלחת עם חתיכות חמאה.
אופים את המניקוטי ללא כיסוי עד שהוא מחומם והרוטב מבעבע בצידי המנה, בערך 30 עד 35 דקות.
תנו למניקוטי לעמוד 5 דקות ולהגיש.