קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מענגת גרמנית

מענגת גרמנית
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קראוט לרצות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך חזרת, חומץ יין, גרגרי ערער, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו קיסר מענגת, קל מענגת חזיר & גבינה, ו טוסטאדאס: רצון קהל קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את זרעי החרדל, גרגרי הערער, גרגרי הפלפל, גרגרי הפלפל ועלי הדפנה במחבת קטנה על אש בינונית; מבשלים, מסתחררים את המחבת, עד לקלייה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
גרגרי ערערגרגרי ערער
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מעבירים לקערה להתקררות, ואז טוחנים במטחנת תבלינים עם הקינמון, הג ' ינג ' ר ו -1 כפית מלח. מצפים את הסטייק בתערובת התבלינים ומכניסים למקרר לפחות 3 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שלב בקערה קטנה את המיונז, הקטשופ, חזרת, החומץ, רוטב ווסטרשייר והשאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את השמן הצמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את הסטייק ומבשלים 3 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
בינתיים מנמיכים את האש מתחת למחבת לנמוכה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את הכרוב הכרוב ומפזרים את זרעי הקימל;מבשלים, זורקים, עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
6
מורחים את הכרוב הכרוב לשכבה דקה ומעליהם הגבינה; בואו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
מורחים את הלחמניות בנדיבות עם הרוטב. פורסים דק את הסטייק כנגד התבואה ושכבה על תחתית הגליל. מעל כל אחד מהם מעט מכרוב הכרוב המכוסה גבינה, מפזרים את הבצל המטוגן ומכסים בצמרות הגליל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
צילום: קאנג קים