מענגת גרמנית
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קראוט לרצות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך חזרת, חומץ יין, גרגרי ערער, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו קיסר מענגת, קל מענגת חזיר & גבינה, ו טוסטאדאס: רצון קהל קל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את זרעי החרדל, גרגרי הערער, גרגרי הפלפל, גרגרי הפלפל ועלי הדפנה במחבת קטנה על אש בינונית; מבשלים, מסתחררים את המחבת, עד לקלייה, כ -3 דקות.
מעבירים לקערה להתקררות, ואז טוחנים במטחנת תבלינים עם הקינמון, הג ' ינג ' ר ו -1 כפית מלח. מצפים את הסטייק בתערובת התבלינים ומכניסים למקרר לפחות 3 שעות או למשך הלילה.
שלב בקערה קטנה את המיונז, הקטשופ, חזרת, החומץ, רוטב ווסטרשייר והשאלוט.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את השמן הצמחי.
מוסיפים את הסטייק ומבשלים 3 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 5 דקות.
בינתיים מנמיכים את האש מתחת למחבת לנמוכה.
מוסיפים את הכרוב הכרוב ומפזרים את זרעי הקימל;מבשלים, זורקים, עד לחימום.
מורחים את הכרוב הכרוב לשכבה דקה ומעליהם הגבינה; בואו להמיס.
מורחים את הלחמניות בנדיבות עם הרוטב. פורסים דק את הסטייק כנגד התבואה ושכבה על תחתית הגליל. מעל כל אחד מהם מעט מכרוב הכרוב המכוסה גבינה, מפזרים את הבצל המטוגן ומכסים בצמרות הגליל.