מקלות לחם גבינה פריכים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים למאכל לקטו-אובו לקופסת המתכונים שלכם, מקלות לחם גבינה פריכים עשויים להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 306 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא עובד בצורה הטובה ביותר כמתכון, והוא מוכן תוך כ -30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אבקת שום, חמאה, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. עם ציון כפית של 32% , המנה הזו די גרועה. נסו את מקלות הלחם עטופים בבייקון , מזון טבעי לתינוקות: מקלות לחם כרובית , ואת מקלות לחם תפוח פריך - דל קלוריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, שלבו את ממרח הגבינה, החמאה, חלבון הביצה, התיבול האיטלקי ואבקת השום; הקציפו עד לקבלת תערובת אוורירית וטבולה.
חותכים את הכיכר לחצי לרוחב.
חותכים כל חצי אופקית לשלישים; חותכים כל חלק לאורכו לרבעים. (הרצועות יהיו בגודל של כ-10 ס"מ x 2.5 ס"מ x 2.5 ס"מ)
מורחים את תערובת הגבינה על כל צידי הרצועות; מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבנית אפייה משומנת.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.