קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מקרונים צרפתיים

מקרונים צרפתיים
המתכון של מקרונים צרפתיים ניתן להכין תוך כשעה. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 410 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-29 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 70 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח ים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם קמח שקדים, סוכר, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מקרון צרפתי, מקרון צרפתי שוקולד פטל ומקרונים צרפתיים שוקולד פטל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד את הסוכר וקמח השקדים של הקונדיטורים ומנפים דרך מסננת טמי או רשת פתוחה מאוד. במיקסר עם תוספת שוט מקציפים את החלבונים לקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הסוכר (וצבע המאכל אם משתמשים בו) ומקציפים לקצף יציב.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים 1/3 מתערובת השקדים ומקפלים חלק פנימה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
5
מוסיפים עוד 1/3 ומקפלים לחלקו פנימה.
6
מוסיפים 1/3 אחרון ומקפלים פנימה ומשאירים כמה כתמים של חלבונים. זה ייראה כמו מרשמלו מנופח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
מניחים שקית מאפה עם סיכה קרובה המחזיקה אותה סגורה בכלי עגול גבוה ומקפלים את הקצה על שפת המיכל כדי למלא אותו בקלות. מקלפים נקודות של מרנג בכל פינה כדי להדביק קצת נייר פרגמנט על תבנית. צינור שורות של נשיקות 1 אינץ 'כל אחת (גודל של רבע) חצי אינץ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים כ-17 דקות עד שחום בהיר מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
יוצקים 1/4 כוס מים מתחת לנייר הפרגמנט בשני קצוות הדף כדי לאדות אותם רופפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מניחים להתקרר ומקלפים.
11
קרם חמאה קל: במיקסר עם תוספת שוט מקציפים היטב את החמאה, מגרדים את הקערה לעתים קרובות עד שהיא בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומערבבים על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
13
מטפטפים פנימה את חומרי הטעם במים החמים. מצננים עד שבוע עד שמוכנים לשימוש, ואז מביאים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
מקלפים מקרונים עם קרם חמאה ומכינים כריכים קטנים. שומרים בקופסה מכוסה מצונן.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

מקרונים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.