מקרוני וגבינה עם עוף וברוקולי
מקרוני וגבינה עם עוף וברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1138 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם, ברוקולי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני).
צחצח את שני הצדדים בשמן זית. גריל עד מבושל דרך, על 6 דקות לכל צד. קוביות עוף ולהניח בצד. מבשלים ברוקולי בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות. תניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה לערבב בשמנת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד שהרוטב חלק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים פסטה, עוף וברוקולי לרוטב; מערבבים היטב.