מרינדת מלפפון-שמיר עם קבבוני טלה בגריל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן וראשוניים לקופסת המתכונים שלך, מרינדת מלפפון-שמיר עם קבבוני טלה בגריל עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת $2.17 למנה , אתה מקבל מרינדה שמגישה 4. מנה אחת מכילה 197 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמיר, יוגורט חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 46 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . הציון הזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קבבוני קופטה עם רוטב יוגורט חריסה חריף ולחם שטוח בגריל (קבב טלה טחון) , קבבוני טלה ומלפפון עם רוטב פטה וקבבוני טלה ומלפפון עם רוטב פטה .
הוראות
שמור 1 1/2 כוסות מטבל כרוטב הגשה. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את 1 כוס המטבל הנותרים, טלה, קישואים ובצל. סוגרים ומנערים לציפוי יסודי של בשר וירקות.
נותנים למרינדה 30 דקות בטמפרטורת החדר. (ניתן לשמור במקרר עד 24 שעות מראש.)
כשמוכנים לבישול, מחממים מחבת גריל משומנת קלות על אש בינונית.
מוציאים את הטלה והירקות מהמרינדה, מניחים עודפים לטפטף ומשחילים על שיפודים.
מניחים שיפודים במחבת ומבשלים תוך כדי בישול מכל הצדדים עד שהכבש בינוני-רייר והירקות מבושלים, בערך 6 דקות בסך הכל. (ייתכן שתצטרך לעשות זאת בקבוצות).
מגישים מיד על אורז או עם לחם שטוח ומעבירים רוטב שמור בצד.
הצעת הגשה: אורז מאודה, פילאף אורז או פיתות.
מערבבים בקערה בינונית יוגורט, מלפפון, שמיר, כוסברה, פתיתי פלפל אדום, חומץ ומלח עד לאיחוד אחיד. מתבלים היטב בפלפל שחור גרוס טרי, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים עם מבחר ירקות לטבילה.