מרק אטריות ראמן
המתכון למרק אטריות ראמן מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. במנה עיקרית זו יש 1053 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: מרק עוף עם אטריות ראמן, מרק אטריות ראמן תוצרת בית, ו מרק אטריות ראמן.
הוראות
חום 3 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את השום, בצל וג ' ינג ' ר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא חום כהה, כ -30 דקות.
שים את בייקון וכנפי עוף בתנור הולנדי ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים 10 דקות.
לנקז ולנגב את הסיר נקי. שוטפים את הבייקון והכנפיים במים קרים, ואז חוזרים לסיר; מוסיפים 4 ליטרים מים והפטריות היבשות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני; מוסיפים את תערובת השום בעדינות מבשלים 1 שעה, 15 דקות.
מסננים את המרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ כמה שיותר של הנוזל ככל האפשר. לרפרף כל עודף שומן מפני השטח. למדוד את המרק, הוספת מים במידת הצורך להניב 2 ליטרים. (המרק יכול להיות מורכב עד 4 ימים קדימה; לכסות ולקרר.)
ממש לפני ההגשה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן צמחי ואת הבצלונים במחבת בינונית על חום בינוני עד התערובת מתחילה לרחוש.
מוסיפים את הסאקי, רוטב סויה, 1 1/2 כפיות מלח, סוכר, פלפל ומים 1/2 כוס. מבשלים, הפחתת 1/2 כוס, על 5 דקות.
להביא את המרק ואת תערובת בצל ירוק לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד מתרכך, 1 עד 3 דקות. בעדינות להפריד את האטריות עם מלקחיים.
מעבירים את המרק לקערות ולמעלה לפי הצורך.
תבחר: אלה טעם נהדר כמעט בכל שילוב.
סקווש קלוי: לזרוק קטר קוביות או דלעת קבוצ ' ה סקווש (אין צורך לקלף) עם שמן זית ומפזרים מלח, סוכר ופלפל אדום פתיתים. צלוי ב-425 מעלות ו-30 דקות.
שרימפס מוקפץ: שרימפס מוקפץ מקולף מוקפץ בשמן זית חם עם זנגביל טחון, בצל ירוק קצוץ וקמצוץ כל אחד סוכר, מלח ופלפל.
בשר חזיר קלוי: לשים 1 כוס כל סאקה ומים, 1/2 כוס כל רוטב סויה ומירין, ו 1/4 כוס סוכר בתנור הולנדי.
להוסיף 2 ק "ג בטן חזיר ללא עור, 1 בצל לרבעים, 1/2 ראש שום 4 פרוסות דקות ג' ינג ' ר. מכסים בנייר כסף. צלוי ב 325 מעלות F, 3 שעות; פרוסה.