קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

מרק אפונה צהוב עם תפוחי אדמה מתוקים וקייל

מרק אפונה צהוב עם תפוחי אדמה מתוקים וקייל
מרק אפונה צהוב עם תפוחי אדמה מתוקים וכרוב נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם זרעי חרדל, תפוחי אדמה מתוקים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. נסו תפוח אדמה מתוק וצהוב לפצל מרק אפונה, בטטה ולביבות אפונה צהובות, ו מרק אפונה צהוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את שמן קנולה על הזרעים ומערבבים אותם קלות. ברגע הזרעים מתחילים פופ, לערבב אותם עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והשום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, מים, אפונה מפוצלת ו 1 כף אבקת קארי. מערבבים היטב. אם משתמשים בסיר לחץ, לאטום את התנור ולהביא אותו ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות; ואז להסיר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. אם אתה מבשל אותו בסיר רגיל, לכסות את הסיר ומבשל עד האפונה המפוצלת מכרז ומתחיל להישבר, כשעה. מערבבים באופן קבוע כדי לוודא כי אפונה לפצל לא מקל על החלק התחתון של המחבת, ולהוסיף מים במידת הצורך. בעוד המרק מתבשל, לשטוף את הכרוב ולהסיר ולהשליך את הצלעות המרכזיות הקשוחות. קוצצים את העלים בגסות. כאשר האפונה המפוצלת מבושלת, מוסיפים את הכרוב לסיר, מתבלים לפי הטעם עם מלח ואבקת קארי נוספת, במידת הצורך, ומוסיפים מים נוספים אם המרק סמיך מדי. כסה את הסיר. עבור כרוב ששומר על כמה קראנץ', פשוט להשאיר את הסיר מכוסה במשך 5 או 10 דקות ללא חימום, המאפשר כרוב לבשל בחום של המרק. עבור כרוב כי הוא רך יותר, אתה יכול להחזיר את הסיר לחום נמוך במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כרובכרוב
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף