מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך בצל, קישואים, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . מתכונים דומים: קל גן מרק בזיליקום עגבניות טרי, מרק עגבניות ובזיליקום קלוי, ו מרק בזיליקום עגבניות צלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים עגבניות על תבנית אפייה; טפטוף עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
להוסיף שום 3 ענפים קצוצים קורנית; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום
טימין
4
אופים בתנור שחומם מראש עד רך מאוד השחמה, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
חום שנותר 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי או סיר כבד על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל, סלרי, וקישואים עד במכרז, כ 5 דקות. מערבבים פתיתי פלפל אדום, פפריקה, ואבקת קארי. מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים 3 עליזים קצוצים שנותרו. מערבבים עגבניות צלויות יחד עם כל נוזל מתוך תבנית האפייה. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות יותר; יוצקים מרק עוף לתוך תערובת עגבניות. מבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פתיתי פלפל אדום
מרק עוף
אבקת קארי
שמן זית
עגבנייה
קישואים
פפריקה
סלרי
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור הולנדי
6
להתמזג עם בלנדר emersion עד עקביות הרצוי. מוסיפים שמנת ובזיליקום לפני ההגשה.