קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל בלגי

מרק בצל בלגי
מרק בצל בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם שאור, שום, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. 265 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם של מרק אנדיב בלגי, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב.

הוראות

1
מחממים סיר רחב או ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את החמאה ונותנים לה לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
3
מוסיף את הבצל והטבח חשפו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
תן להם לשבת במשך כארבע דקות ולאחר מכן מערבבים. חזור עד הבצלים החלו כל חום, לפחות עשרים דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את שמן הזית, השום, הבצלצלים ומערבבים באותה צורה כמו קודם, אחת לחמש דקות, עד שהשום והצלצלי קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
חלפיניו, פרוס דקחלפיניו, פרוס דק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
6
הוסף 2 1/2 כוסות של הבירה ולארכב את החום רק ביישן של גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
7
תן לבירה לרתוח עד שיש חצי נפח בירה כמו נפח בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
8
מוסיפים את המניה, עלי דפנה, עלי קורנית ופלפל לבן. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בכשני רוחב אצבעות. לטעום את המרק ולהוסיף מלח כדי להתאים. מבשלים לפחות עשרים דקות נוספות לפני לקישוט. בעולם אידיאלי, היית נותן למרק לשבת יום לפני ההגשה. (רק כדי להיות בטוח לחמם אותו.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
קורנביף מעדנייה, חתוך לקוביותקורנביף מעדנייה, חתוך לקוביות
9
קח פרוסת שאור וחתוך אותו כדי להתאים את הקערה או הכוס שלך. להניח על גבי המרק ולכסות עם כמה פרוסות של Gruyère. צלייה עד חום לשרת חם, עקף עם קורנית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קורנביף מעדנייה, חתוך לקוביותקורנביף מעדנייה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
10
BEVERAGEDe Proef Flemish פרימיטיבי פראי AleSOUNDTRACKMétal Urbain"Hystérie connective"
11
Reprinted with permission from The Hot Knives Vegetical Cookbook: Salad Daze by Alex Brown and Evan George, © 2011 Mark Batty Publisher