מרק בקר-שעורה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? מרק בשר ושעורה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, מרק בשר בקר פחות נתרן, שעורה פנינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, שעורה ומרק בקר, ו מרק בקר-שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 4 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ופטריות למחבת; מבשלים 6 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים בשר בקר; ללא שומן, פחות נתרן בשר בקר; עלה דפנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים שעורה פנינה; כיסוי ומבשלים 30 דקות או עד שעורה פנינה מכרז. מערבבים במלח ופלפל. להשליך עלה דפנה.