מרק בשר-ירקות מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר וירקות מיושנים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-14 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, בוליון מיידי בטעם בשר בקר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק בקר וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
ב 8-quart stockpot או תנור הולנדי, למקם עצמות בשר ומים.
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 30 דקות. לרחף ולהשליך את כל שאריות שעולה לפני השטח.
מערבבים בbouillon, מלח, פלפל, טימין ועלי מפרץ. חזור לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות יותר או עד הבשר הוא רך.
הסר עצמות בשר ועלי דפנה ממרק. דלגו וזרקו שומן ממרק. כאשר העצמות קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר בשר מעצמות; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
להחזיר בשר למרק. מערבבים בכל שאר החומרים.
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 30 דקות או עד ירקות רכים.