קושימומחה
מוכן ב50 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

מרק התירס המינימליסטי

מרק התירס המינימליסטי
מרק התירס המינימליסטי עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 232 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות, מלח ופלפל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 שעות ו-40 דקות. נסו פנזנלה מינימליסטית, מרק התירס הטוב ביותר, ו מרק תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את התירס ולהשתמש בסכין קילוף להפשיט את הגרעינים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
2
שים את הקורים בסיר עם 4 כוסות מים; להביא לרתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בינתיים, לשים את החמאה או שמן בסיר ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר החמאה נמסה או השמן חם, מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה, יחד עם קומץ של מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות; מוסיפים את העגבניות אם אתה משתמש בהם ומבשלים, ערבוב, לעוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
חמאהחמאה
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לאחר קלחי התירס יש מבושל לפחות 10 דקות, מסננים את הנוזל לתוך תערובת בצל תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום למטה כך התערובת מתבשלת. כאשר תפוחי האדמה רכים, כ 10 דקות, מוסיפים את גרעינים תירס וחלב וחום דרך. לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך, מקשטים עם פטרוזיליה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
חלבחלב
5
מפתחות להצלחה
6
הפשטו את הגרעינים מהקלח עם סכין חדה, והקפידו לתפוס כל נוזל שמחלחל החוצה במהלך התהליך.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
כדי למזער את זמן הבישול, קוצצים את תפוחי האדמה לחתיכות 1/4 אינץ'. השאר אותם גדולים יותר אם אתה לא ממהר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
כל עוד התירס שלך הוא צעיר ועדין, מהסוג שאתה יכול כמעט לאכול גלם, הגרעינים צריכים להיות מוחזקים מתוך התערובת עד מרק הוא כמעט מוכן, אז הם לא לבשל יתר על המידה. אבל היברידיות supersweet החדש, אשר לשמור על הרבה הטעם שלהם במקרר במשך כמה ימים, הם לא רך כמו, הגרעינים שלהם צריך להיות מבושל במשך כמה דקות לפחות. פשוט תמשיך לטעום ותפסיק לבשל כשהמרקם נראה נכון.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
תירסתירס
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
והרב מכר הקלאסי איך לבשל הכל, שמכר יותר ממיליון עותקים. הוא גם המחבר, עם ז 'אן ז' ורז 'וונגריכטן, פשוט עד מרהיב וז' אן ז 'ורז': בישול בבית עם שף ארבעה כוכבים. מר ביטמן הוא סופר פורה, מופיע לעתים קרובות ברדיו ובטלוויזיה, והוא המארח של המתכונים הטובים ביותר בעולם, סדרה בת 13 חלקים בטלוויזיה ציבורית. הוא גר בניו יורק ובקונטיקט.