קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות76
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

מרק ירקות הודו עם מילוי כופתאות

מרק ירקות הודו עם מילוי כופתאות
מרק ירקות הודו עם מילוי כופתאות הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1246 קלוריות, 159 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנית, פגר מתרנגול הודו קלוי אחד, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו מרק ירקות עם כופתאות, מרק ירקות עם כופתאות, ו מרק עוף וירקות עם כופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את פגר טורקיה, בצל לרבעים, גזר קצוץ גס וסלרי, שום מרוסק, עלה דפנה, ו peppercorns בעציץ גדול ולהוסיף מספיק מים קרים רק כדי לכסות, על 2 ליטרים. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה לבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מהחום ומאמץ את המוצקים מן המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
3
יוצקים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת ושמורה; אתה צריך על 10 עד 12 מרק כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, קמח, 1/2 כפית מלח, וכמה פלפל שחור יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את המילוי ומערבבים עד משולב היטב; כיסוי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
6
נגב את הקומקום עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
סירסיר
7
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את הבצל קצוץ ושום ומבשלים עד רך שקוף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
9
מוסיפים את הגזר פרוס וסלרי, גבעולי טימין, ומרק שמורות ומביאים לרתיחה; ירקות מבשלים הם רק רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
מרקמרק
10
רול כפות ברמה של תערובת הכופתאות לתוך כדורים עם ידיים רטובות (ראה הערה) ושחרר לתוך מרק רותח; לבשל עד כופתאות לצוף, 3-4 דקות. מערבבים בעדינות את בשר טורקיה, תירס, ואת העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר הודובשר הודו
תירסתירס
גלולגלול
מרקמרק
11
מגישים באופן מיידי.