מרק ירקות חריף
זה מושלם עבור סתיו. נסו בשר טחון חריף ומרק ירקות, סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, ו תבשיל בקר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מ צלי לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מניחים בשר בסיר גדול מעל חום בינוני עם שמן, בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד הבשר משחימים ובצל הוא רך.
יוצקים מרק, עגבניות ומים. מערבבים ירקות מעורבים, פטריות וסלרי. מתבלים באורגנו, קורנית, בזיליקום, פטרוזיליה וקיין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, לכסות ומבשלים 75 דקות.
מערבבים פסטה ומבשלים 10 דקות יותר, עד פסטה הוא רך.
מרכיבים
397פלפל האבנרו
חתיכות ירקות בגודל נגיס397פלפל האבנרו
עגבניות מבושלות2ביון
סלרי, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מים חמים (100°F)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פטרוזיליה מיובשת1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1 שקית תרד טרי שטוף מראש454פלפל האבנרו
חבילת ירקות מעורבים קפואים, מופשר2ציפורן
שום, טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק4
פטריות, פרוסות1
בצל, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
אורגנו מיובש170פלפל האבנרו
פסטה rotelle454פלפל האבנרו
צלי עכוז2קרום: פירורי קרקר גרהם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®