מרק כרובית מעושן עם פטריות בר וטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית מעושן עם פטריות בר וטוגנים חזיר. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, כרובית, קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו כרובית - מרק גזר לבן עם צ'יפס סלק, מרק כרובית משיי עם צ'יפס פרמזן, ו מרק כרובית חריף, מעושן וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
Adjust oven rack to lower-middle position and preheat oven to 177°.
Place cauliflower on a 13- by 9-inch baking sheet in a single layer. Toss with 3 tablespoons olive oil, 2 1/2 tablespoons sherry vinegar, 1/2 teaspoon salt, 1/2 teaspoon pepper, and pimentón.
Transfer to oven to roast, tossing halfway through, until tender and browned, 35 to 40 minutes.
While the cauliflower is cooking, add mushrooms, rosemary, thyme, remaining 2 tablespoons olive oil and remaining 1 tablespoon sherry vinegar to a medium, oven-safe baking dish. Season with salt and pepper, toss to combine and transfer to the oven to roast until liquid evaporates and mushrooms are nicely browned, 25 to 30 minutes
On another baking sheet lined with foil and sprayed with cooking spray, place sliced ham in a single layer. Spray the side facing up with a thin coating of cooking spray and place in oven to crisp, about 10 minutes.
Remove cauliflower, mushrooms and ham from the oven. Discard rosemary and thyme and cover mushrooms to keep them warm.
Transfer cauliflower to a blender.
Add milk and pulse to combine. Season to taste with salt and pepper, then puree until smooth, adding additional liquid as needed to create a smooth, creamy soup. If necessary, heat soup in a large pot after blending.
Ladle soup into individual bowls, and garnish with a ham crisp and mushrooms.