מרק מלפפון ואבוקדו עם סלט עגבניות ובזיליקום
מלפפון ומרק אבוקדו עם סלט עגבניות ובזיליקום יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם אבוקדו, מיץ ליים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלפפון-מרק אבוקדו עם סלסה עגבניות, סלט מלפפון, עגבניות ובזיליקום, ו סלט עגבניות, מלפפון ובזיליקום.
הוראות
מערבבים מלפפון וחמאה בבלנדר. קוצצים 1/4 של אבוקדו; להפריש לסלט.
חותכים נותרים אבוקדו לחתיכות.
מוסיפים אבוקדו לבלנדר; ואז מוסיפים 2 כפות בצל אדום ובזיליקום 1 כף. להתמזג עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי; להכניס למקרר עד צונן, על 1 שעה.
מערבבים אבוקדו שמורות, הנותרים 2 כפות בצל ו 1 בזיליקום כף, מיץ עגבניות וליים בקערה קטנה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים מרק וסלט עגבניות בנפרד ומקררים.) מצקת מרק מלפפון לתוך 4 קערות. Dollop כל אחד עם 1 כף יוגורט; העליון עם סלט עגבניות לשרת.
למנה: קלוריות, 145; סה "כ שומן, 6 גרם; שומן רווי, 2 גרם; כולסטרול, 5 מ" ג