מרק נקניק כרוב הוא הר ד ' יצירה המגישה 16. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 149 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אורגנו, סוכר חום, נקניק בתפזורת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 34%. מרק נקניקיות וכרוב, מרק נקניקיות כרוב, ו מרק נקניקיות וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, מבשלים נקניק, בצל ושום על אש בינונית עד שהבשר משחים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים כרוב; מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שהכרוב פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
מערבבים פנימה את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-35 דקות או עד שהכרוב רך. מחק עלה דפנה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.