מרק סלמון מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 615 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון, מים, שמיר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק סלמון מעושן, מרק סלמון מעושן, ו מרק סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר כבד מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
להעביר מגבות נייר לניקוז. באותו סיר מוסיפים בצל, סלרי, תפוחי אדמה, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד הבצל מתרכך (appx. 5-7 דקות). מערבבים במים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה הם כמעט רך.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.